CIALGAR

Forum Replies Created

Viewing 25 posts - 76 through 100 (of 130 total)
in reply to: Problem with bulk CSV import #170816

CIALGAR
Participant
This reply has been marked as private.
in reply to: Problem assigning default profile for new records #170340

CIALGAR
Participant

I have noticed that you checked the “email verification on registration” box and now the users who register if have the default role “test”. Apparently this is the only tricky solution.

However, the shotcode “test” role is not linked to the plan you created with the “wppromembershippro” plugin, I can tell because I can’t access the packages I assigned for the “test” role.

On the other hand, the main question is, is it not possible to link the registry that comes by default with the “download manager” plugin with the “free” plan registry that is created in “wppromembership”?

in reply to: Problem assigning default profile for new records #170323

CIALGAR
Participant

I need a solution to this problem but for the plugin “wppromembership” to work simultaneously with the shortcode [wpdm_reg_form].

I await your response or solution as soon as possible.

in reply to: Problem assigning default profile for new records #170322

CIALGAR
Participant

indeed, now new registered users have the “free” role… but you disabled the “wppromembership” plugin. I need to activate it, this plugin is essential to manage subscriptions in “free” and “premium” plans.

in reply to: Problem assigning default profile for new records #170284

CIALGAR
Participant
This reply has been marked as private.
in reply to: Problem assigning default profile for new records #170252

CIALGAR
Participant
This reply has been marked as private.
in reply to: Problem assigning default profile for new records #170230

CIALGAR
Participant
This reply has been marked as private.
in reply to: Problem assigning default profile for new records #170229

CIALGAR
Participant

Did you change the cache plugin? yesterday I had “WP Rocket” installed and now it is “W3 total cache”.

Due to this, when logging in the page remains blank.

in reply to: Problem assigning default profile for new records #170227

CIALGAR
Participant
This reply has been marked as private.
in reply to: Problem assigning default profile for new records #170203

CIALGAR
Participant

You can do it.

in reply to: Problem assigning default profile for new records #170187

CIALGAR
Participant

I’ve already changed it, you can check again.

Previously, I had changed that option, so that when the user sees in the access modal window the option: “Sign up now”, it directs them to the subscription plans (free and premium). When the user chooses the “free” plan, I take him to the registration page with the shortcode [wpdm_reg_form], however, it does not work, and the problem mentioned in previous messages occurs.

in reply to: Problem assigning default profile for new records #170173

CIALGAR
Participant

I have the latest version of wppromembership.zip 3.5.0

  • This reply was modified 2 years, 3 months ago by CIALGAR.
in reply to: Problem assigning default profile for new records #170165

CIALGAR
Participant

The conflict is generated with the wppromembership plugin, I want the new user registration to be assigned the “free” profile or plan created with wppromembership. You understand me?

I have already tried, disabling plugins and themes as you suggest but the problem continues.

in reply to: Problem assigning default profile for new records #170151

CIALGAR
Participant

I have already checked and the problem continues, the default “role” is not assigned for new users, they appear “no profile”. Please check again.

in reply to: Problem assigning default profile for new records #170095

CIALGAR
Participant
This reply has been marked as private.
in reply to: Problem assigning default profile for new records #170092

CIALGAR
Participant
This reply has been marked as private.
in reply to: Problem assigning default profile for new records #170091

CIALGAR
Participant

Hi, as previously mentioned I did that: https://ibb.co/sqYvwTd however the problem continues. Users appear without a profile.


CIALGAR
Participant
This reply has been marked as private.

CIALGAR
Participant
This reply has been marked as private.

CIALGAR
Participant
This reply has been marked as private.

CIALGAR
Participant

I have already given them the admin access credentials and I am not getting any response and solution?


CIALGAR
Participant
This reply has been marked as private.

CIALGAR
Participant

yes, I have it updated.

in reply to: How to edit the permalink / slug document-tag? #169413

CIALGAR
Participant

Hello, I was looking for the suggested line, and I get this:
imgwpdmpro

What part should I replace?

in reply to: Problem with “WP Pro Membership” plugin #169257

CIALGAR
Participant

I notice that they have already updated the “WP Pro Membership” plugin to version 3.4.8. But the problem continues. There were no changes.

Will they take into account my problem?

Viewing 25 posts - 76 through 100 (of 130 total)